Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Οι εκπρόσωποι των πολιτικών , συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων του Ρεθύμνου καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς και τις πολεμικές επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού κατά του άμαχου πληθυσμού της Λωρίδας της Γάζας.
Το κράτος –δολοφόνος του Ισραήλ, με την ανοχή των Η.Π.Α., της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων των Αραβικών Χωρών, προχωρά στην πιο αιματηρή και βάρβαρη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού τα τελευταία χρόνια.
Αυτή είναι η τιμωρία ενός λαού που επιμένει να αντιστέκεται και να αγωνίζεται για το δικαίωμα σε μια ελεύθερη πατρίδα.

Σήμερα , μπροστά σ’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , μπροστά σ’ αυτή την ωμή καταπάτηση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου , δεν χωρούν ούτε ίσες αποστάσεις ούτε συμψηφισμοί.

Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι του Ρεθύμνου εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης .

Στηρίζουν την Παλαιστινιακή αντίσταση και τον κοινό αγώνα όλων των Παλαιστινίων για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα .

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες για την παύση των βαρβαρισμών και των στρατιωτικών επιχειρήσεων , για άμεση εκεχειρία και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και για την προώθηση της μόνης και απαράβατης προϋπόθεσης για την ειρήνη στην περιοχή : της δίκαιης λύσης του Παλαιστινιακού μέσα από την αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ

ΤΡΙΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 6μμ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου
ΑΔΕΔΥ (Νομαρχιακό Τμήμα Ρεθύμνου)
ΕΛΜΕ
Σύλλογος Δασκάλων
Ένωση Γιατρών Ε.Σ.Υ.
Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου
Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.
Ποδηλατικός Σύλλογος Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: