Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2009

Επίθεση εναντίον καθαρίστριας στη Θεσσαλονίκη

Καταγγέλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης της συνδικαλίστριας καθαρίστριας που εργάζεται στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης . Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ άγνωστοι έριξαν καυστικά υγρά στο αυτοκίνητο της Β.Μ., το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της.

Μετά την τραγική δολοφονική επίθεση στην Κωσταντίνα Κούνεβα και τις διατυπωμένες απειλές που υπήρχαν εναντίον συνδικαλίστριας σωματείου εργαζομένων στην καθαριότητα στο ΑΠΘ λίγες μέρες πριν, γίνεται ακόμα μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους/τις εργαζόμενους/ες σε εργολαβίες που παλεύουν ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν καθημερινά. Το σύγχρονο δουλεμπόριο δεν μπορεί παρά να καταργηθεί.

Η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει επιτέλους να παίζει με τις ζωές χιλιάδων εργαζομένων στηρίζοντας το απαράδεκτο καθεστώς των εργολαβιών.Μαλλον η υπεράσπιση της ζωής,της αξιοπρέπειας και της εργασίας είναι ψιλά γράμματα για το ΠΑΣΟΚ.

Η Νεολαία Συνασπισμού, εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων που παρά τις απειλές που δέχονται ,δίνουν ένα φωτεινό παράδειγμα αξιοπρέπειας και αγώνα . Θα συνεχίσει να παλεύει μαζί τους για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και για την κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος των εργολαβιών.

Το Γραφείο τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: