Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2006

Έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων (και ολίγο από κλασσικό,γραφικό ΚΚΕ)

«Η ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων δεν λύνουν τα προβλήματα της εκπαίδευσης» τόνισαν οι πρυτάνεις στην έκτακτη σύνοδό τους στο Καστρί.

Κινητοποιήσεις σχεδιάζουν δήμαρχοι στις πόλεις των οποίων φιλοξενούνται ΤΕΙ και ενδεχομένως να κλείσουν.

Επίθεση του ΚΚΕ στην ΚΕΔΚΕ, την κατηγορεί ότι ζητά να μην ισχύσει η εισαγωγική βάση του 10, «όχι από τη σκοπιά της αναβάθμισης της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας, αλλά με βάση τις αρνητικές συνέπειες που δημιουργούνται για τις πόλεις τους». «Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η ανακοίνωση» σχολιάζει ο ΣΥΝ.

«Οι δρόμοι της Αθήνας και των άλλων πόλεων θα γίνουν ποτάμια από δυνάμεις οι οποίες θα ζητάνε μία εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, απαλλαγμένη από τις δεσμεύσεις της αγοράς» τόνισε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στις 8 το πρωί στην πλατεία Βάθη της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας και Συλλόγων Γονέων για την πρόθεση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, του πρύτανη Γιώργου Μπαμπινιώτη, να κλείσει τέσσερα δημόσια σχολεία.

5ημερη απεργία το δεύτερο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι δάσκαλοι. Συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: